Kalo te përmbajtja

Karrocë

Karroca juaj është bosh

Si të Kryeni një Blerje

Hapi 1

Hapni faqen e internetit https://drenabazibrand.com/ dhe zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar: Anglisht ose Shqip.

Hapi 2

Për të parë produktet e disponueshme, klikoni Bli Tani ose Katalog.

Hapi 3

Shfletoni produktet dhe zgjidhni produktin që dëshironi të blini.

Hapi 4

Zgjidhni opsionin që preferoni tek: Madhësia, Ngjyra, Sasia.

Në rastin e një Twilly Satin Scarf, zgjidhni tekstin e këngës sipas zgjedhjes suaj dhe klikoni SHTO NË SHPORTË.

Hapi 5

Pasi të klikoni SHTO NË SHPORTË, do të ridrejtoheni në shportën tuaj. Për të bërë blerjen, bini dakord dhe klikoni në kutinë e shënjimit pranë Terms and Conditions. Më pas klikoni butonin PËRFUNDIMI.

HAPI 6

Në faqen PËRFUNDIMI, plotësoni të dhënat tuaja në kutitë boshe, duke përfshirë: adresën e emailit, emrin, mbiemrin, adresën e shtëpisë, qytetin, shtetin, kodin postar, numrin e telefonit. Zgjidhni mënyrën e transportit.

HAPI 7

Pasi të keni plotësuar të dhënat tuaja personale, lëvizni poshtë në fund të faqes dhe zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës. Nëse jeni duke paguar me një kartë krediti/debiti, zgjidhni "PAGUAJ ME KARTE". Zgjidhni adresën tuaj të faturimit dhe më pas klikoni RISHIKONI POROSINË.

HAPI 8

Rishikoni porosinë tuaj për të konfirmuar informacionin tuaj dhe që artikulli i zgjedhur është i saktë, më pas klikoni PËRFUNDO POROSINË.

HAPI 9

Pasi të klikoni PËRFUNDO POROSINË, porosia juaj do të përpunohet dhe ju do të ridrejtoheni në një faqe pagese. Plotësoni detajet e kartës suaj të kreditit/debitit, duke përfshirë numrin e kartës dhe datën e skadimit. Pastaj klikoni VAZHDO.

Porosia juaj tani është e përfunduar! Shikoni inbox-in e email-it tuaj për të parë emailin e konfirmimit të porosisë, si dhe përditësimet mbi statusin e porosisë tuaj.