Kalo te përmbajtja

Dren Abazi Brand

Karrocë

Karroca juaj është bosh

Dren Abazi Brand

Shop the look

Shop the look

Men's Ornament PantsMen's Ornament Pants
Men's Ornament Pants Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€69,00
Men Satin ScarfMen Satin Scarf
Men Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€19,00
Kanatjere SatenKanatjere Saten
Kanatjere Saten Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€42,00

Shop the look

Unisex Floral Sheer ShirtUnisex Floral Sheer Shirt
Unisex Floral Sheer Shirt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€79,00
Paisley Satin ScarfPaisley Satin Scarf
Paisley Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€33,60
Men's Ornament PantsMen's Ornament Pants
Men's Ornament Pants Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€69,00

Shop the look

Rosie DressRosie Dress
Rosie Dress Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€75,00

Shop the look

Kaftan DressKaftan Dress
Kaftan Dress Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga €75,00
Serena Bikini SetSerena Bikini Set
Serena Bikini Set Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€45,00

Shop the look

Unisex Sheer ShirtUnisex Sheer Shirt
Unisex Sheer Shirt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€79,00
Men Satin ScarfMen Satin Scarf
Men Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€33,60
Men's Ornament PantsMen's Ornament Pants
Men's Ornament Pants Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€69,00
Men Satin ScarfMen Satin Scarf
Men Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€19,00
Kanatjere SatenKanatjere Saten
Kanatjere Saten Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€42,00
Shiko produktin
Unisex Floral Sheer ShirtUnisex Floral Sheer Shirt
Unisex Floral Sheer Shirt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€79,00
Paisley Satin ScarfPaisley Satin Scarf
Paisley Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€33,60
Men's Ornament PantsMen's Ornament Pants
Men's Ornament Pants Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€69,00
Shiko produktin
Rosie DressRosie Dress
Rosie Dress Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€75,00
Shiko produktin
Kaftan DressKaftan Dress
Kaftan Dress Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga €75,00
Serena Bikini SetSerena Bikini Set
Serena Bikini Set Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€45,00
Shiko produktin
Unisex Sheer ShirtUnisex Sheer Shirt
Unisex Sheer Shirt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€79,00
Men Satin ScarfMen Satin Scarf
Men Satin Scarf Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€33,60
Shiko produktin

Rreth Markës

Me një karrierë më shumë se 15 vjeçare, Dren Abazi është një artist, i njohur për identitetin e tij unik dhe imazhin mahnitës, që e shfaqë në secilën prej performancave të tij magjepsëse. Gjatë rrugëtimit të tij artistik, vëmendje e veçantë i është kushtuar krijimit të një stili origjinal, karakteristik dhe të dalluar, si në skenë ashtu dhe në jetë të përditshme.  

LEXO MË SHUMË RRETH MARKËS

Modeli i Biznesit

Modeli ynë i biznesit është "Made to Order". Prodhimi i produktit fillon vetëm pasi të bëhet porosia; nuk ka stok apo mbiprodhim.

Lexoni më shumë rreth prodhimit tonë

Cilësia

Produktet që ofrojmë janë të kualitetit më të lartë. Thënë këtë, ne sigurohemi që edhe lëndët e para, si materialet dhe aksesorët tjerë, të sigurohen nga burime me të cilat i ndajmë po të njejta vlera. Çdo produkt që e krijojmë është i kuruar me kujdes deri në detajin më të vogël, për të arritur dhe tejkaluar pritshmëritë tuaja.

Bli Tani