Kalo te përmbajtja

Karrocë

Karroca juaj është bosh

Qëndrueshmëria

Ne besojmë se qëndrueshmëria është një nga vlerat kryesore që e bëjnë një biznes të operojë suksesshëm. Kështu, në qendër të modelit tonë të biznesit kemi praktikën “E krijuar për porosi”, duke prodhuar vetëm atë që kërkohet. Kjo në përpjekje për të evituar ndikimin negativ mjedisor që shfaq zakonisht bota e modes (mbiprodhim dhe stok).

Prodhimi i produktit fillon pas pranimit të porosisë; përkthyer në zero stok dhe zero mbiprodhim. Kjo, me qëllim të kontribuojmë për një botë me emetime zero neto dhe përshtatjes së tërësishme të produktit me kërkesat e konsumatorit.

Produktet që ofrojmë janë të kualitetit më të lartë. Thënë këtë, ne sigurohemi që edhe lëndët e para, si materialet dhe aksesorët tjerë, të sigurohen nga burime me të cilat i ndajmë po të njejta vlera. Çdo produkt që e krijojmë është i kuruar me kujdes deri në detajin më të vogël, që të jetë saktësisht ajo çfarë ju doni apo edhe më shumë.

Lënda e parë vjen ekskluzivisht nga prodhues evropianë, kryesisht nga Italia, Spanja dhe Franca. Kjo garanton një zinxhir të shkurtër dhe efikas, duke mundësuar shpërndarje të shpejtë dhe kohë minimale pritjeje për klientët.

Kompania prodhuese e markës sonë është e çertifikuar me BSCI në nivelin A. Ky akreditim siguron përputhshmëri sociale në zinxhirin e furnizimit, standardet e punës, sigurinë e punonjësve e kushte të mira pune. Ne besojmë se kujdesi për nevojat e punonjësve e bashkëpunetoreve tanë është një pjesë thelbësore e përgjegjësisë sociale dhe ne jemi të përkushtuar ta bëjmë atë një prioritet kryesor.